Loading...

” Waarom kiezen voor VDK Spa’s?”

Heel eenvoudig via Whatsapp 2 nieuwe filters en een AquaFinesse box besteld. Tikki ontvangen en volgende dag in huis. Super!

Bert, Schoonhoven

Wij hebben destijds een mooie gebruikte jacuzzi gekocht bij Rutger. Alles is netjes geregeld zoals vooraf afgesproken. Levering, plaatsing en zelfs netjes aangesloten. Ook als je achteraf nog vragen hebt zijn ze bereikbaar.

Tamara, Gemert

Twee broers met een no-nonsense mentaliteit. Tweedehands spa gekocht zonder garantie waarvan 2 weken later de circulatiepomp het begaf. De volgende dag een nieuwe pomp geplaatst. Kosten? Doe maar 2 tientjes voor de brandstof.

Herbert, Tiel

Wij hadden een hele mooie spa gezien bij de Fonteyn in Uddel. Maar op aanraden van vrienden ook in Zoelen gaan kijken. Hele duidelijke uitleg wat de verschillende opties zijn en wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk via VDK Spa’s een model van Fonteyn gekocht en alles van A tot Z geregeld! Echte aanrader!

Arjan, Ede

UW CONTACTPERSONEN

Wij, Rutger en Luuk van der Kolk, zijn twee broers met één missie; U jarenlang onbezorgd laten genieten van uw eigen wellness, gewoon bij u thuis!

Rutger van der Kolk
Rutger van der Kolk
Maak een afspraak
Luuk van der Kolk
Luuk van der Kolk
Maak een afspraak

IMPRESSIES

Levering van diverse Spa’s op locatie