Loading...

Gebruikte jacuzzi’s tegen zeer scherpe prijzen!

Verlangt u naar een eigen jacuzzi tegen een zeer scherpe prijs? Maar bent u er nog niet helemaal uit of het écht iets voor u is of vindt u het voorlopig nog een te grote investering om uw eigen nieuwe privé jacuzzi te kopen? Kies dan voor een goede gebruikte jacuzzi! VDK Spa’s heeft een sterk wisselend aanbod in gebruikte spa’s.

Wij proberen deze site zo accuraat mogelijk te houden. Maar raden u aan om altijd eerst telefonisch contact op te nemen of de spa nog beschikbaar is.

Goede tweedehands jacuzzi’s

De tweedehands jacuzzi’s die wij door inkoop of inruil hebben gekregen, worden altijd geheel nagekeken. Zo wordt de spa compleet gereinigd, zowel de kuip als de omkasting en het gehele leidingwerk. Ook krijgt u er altijd nieuwe filters bij en indien nodig worden de hoofdkussens vervangen. Alle gebruikte jacuzzi bieden wij pas te koop aan als de spa perfect functioneert. De spa is ook altijd werkend te bezichtigen.

Bekijk ons gebruikte aanbod via marktplaats en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een spa.

Zeker weten dat Luuk of Rutger aanwezig is in de showroom? Bel of mail altijd even voor een afspraak!

Wij bieden u enkel hoogwaardige Amerikaanse of Canadese kwaliteits- spa’s voor een gunstige prijs. We richten ons voornamelijk op de merken;

Hotspring / Sundance / Dynasty Spa / 4Seasons Spa / Caldera Spas / Maax Spas / California Cooperage / 

Artic Spa / Dimension One / Sunrise Spas / Fonteyn Spa’s / Sunspa Spa’s / Bubbelkoning Spa’s / Silverspas

Maak een afspraak
06 53348417

ANDERE GINGEN U VOOR


Heel eenvoudig via Whatsapp 2 nieuwe filters en een AquaFinesse box besteld. Tikki ontvangen en volgende dag in huis. Super!

Bert, Schoonhoven


Wij hebben destijds een mooie gebruikte jacuzzi gekocht bij Rutger. Alles is netjes geregeld zoals vooraf afgesproken. Levering, plaatsing en zelfs netjes aangesloten. Ook als je achteraf nog vragen hebt zijn ze bereikbaar.

Tamara, Gemert


Twee broers met een no-nonsense mentaliteit. Tweedehands spa gekocht zonder garantie waarvan 2 weken later de circulatiepomp het begaf. De volgende dag een nieuwe pomp geplaatst. Kosten? Doe maar 2 tientjes voor de brandstof.

Herbert, Tiel


Wij hadden een hele mooie spa gezien bij de Fonteyn in Uddel. Maar op aanraden van vrienden ook in Zoelen gaan kijken. Hele duidelijke uitleg wat de verschillende opties zijn en wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk via VDK Spa’s een model van Fonteyn gekocht en alles van A tot Z geregeld! Echte aanrader!

Arjan, Ede